Playroom

Location: Barnet

This couple contacted us because their old shed needed removing and they wanted to replace it with a dedicated space for their young daughter to play. The long-term plan is to change it into a home-office when she is older.

 

With the shed gone the client needed somewhere to store garden tools etc. so we created a ‘hidden store’ at the rear of the building.

The Project

Type:
Bespoke
Size:
5M X 3M
External:
Cedar
Doors:
French
Features:
1.2m Hidden Store
Completed:
September 2022

Like all our builds we managed everything for the project including the screw pile foundation system, the electrics and Wifi wiring, the heating, the internal painting and light fittings.

 

The Garden Room is clad in Cedar and has two internal high-level windows to allow more light into the space.

The Client's Verdict

Having spoken to a few companies I decided to use Outsiders because they were so open & honest about the project, explaining in detail what was possible and how they would do it.

 

During the design and build I was pleased with how flexible the guys were around our own schedule. They also made a couple of changes to the design without any issues, changing the door and adding storage at the back of the room.

 

I found Rob and his team to be friendly & very considerate. They always kept us up to date on what was happening and when. They even tidied up every evening – it certainly didn’t look like a building site.